Tisztelt Trafik Tulajdonos!

A HANSA-KONTAKT Kft. nevében gratulálunk Önnek a Nemzeti Dohánybolt nyitására jogosító pályázat elnyeréséhez.

Cégünk, mint a dél-magyarországi régió meghatározó élelmiszer – vegyi áru - ital nagykereskedelmi vállalata területi képviselő munkatársai által szeretne segítséget nyújtani az induló új kiskereskedelmi egységeknek, a dohánytermékeken túl forgalmazható szeszesitalok, kávék, üdítők, energiaitalok és édességek szortimentjeinek összeállításában, a bolti választék kialakításában.

A Hansa-Kontakt Kft. mintegy húsz éves nagykereskedelmi és hálózatfejlesztési tapasztalata, amunkatársak szakmai felkészültsége hatékony segítséget nyújt mind a kereskedelemben jártas vállalkozók, mind a koncessziós pályázat megnyerésével induló kiskereskedők részére. Az általunk forgalmazott közel 10.000 cikkelem a Nemzeti Dohányboltban forgalmazható termékek teljes szortimentjét lefedi, a cikkcsoportokon belüli prémium termékek és a kedvezőbb árfekvésű, nagyobb forgási sebességű termékek körében egyaránt, az összes jelentős magyarországi gyártót és forgalmazót képviselve.

Az Ön piaci célkitűzéséhez igazodva, a készletértékek figyelembevételével készítünk személyre szabott bolti szortiment javaslatot, és árajánlatot. Két logisztikai központunkból - Szeged és Alsónémedi – élelmiszer, vegyi áru, ital áru kiszállításos értékesítését végezzük, további hét raktárunkból ital áruval látjuk el 5.000 kereskedő partnerünket, Békés-megyétől Baranya-megyéig, Pest-megyétől a Balaton felvidékig. Túrajáratainkkal rendszeres áruellátást biztosítunk közvetlen boltra szállítás formájában, ezáltal partnereink mentesülnek az önálló árufuvarozás terhei alól.

A nemzeti Dohányboltokat önálló vevőcsoportként kezeljük, számukra rendszeres akciókat biztosítunk a forgalmazott cikkelemek minél kedvezőbb beszerzésének biztosítása érdekében. Aktivitásainkról területi képviselőink adnak tájékoztatást, akik a szerződések megkötéséért, a rendelések leadásáért és az együttműködés során felmerülő összes operatív teendő végrehajtásáért felelősek.

Kérésre e-mailen küldünk az Ön számára egy általános bolti szortiment javaslatot, amelyet kollégánk személyes közreműködésével konkrét termékekre vetítve, feltöltő készlettervre lehet átfordítani. A felmerülő szakmai kérdések megválaszolásában állunk szíves rendelkezésre az alábbi telefonszámon: 30 / 346-98-10.

Üdvözlettel:

Schneider Adrienne
Horeca értékesítési igazgató
Szabó István
értékesítési igazgató

Letöltés PDF formátumban

 
Hansa Kontakt Kft. © - Eddig 169453 látogatónk volt.              Üzletszabályzat       Kapcsolat       Oldaltérkép