Promóció
 

 

Kedves Partnereink!

 

A jelen gazdasági viszonyok lényegesen nagyobb befektetett munkát igényelnek a kereskedelem minden szférájában. Az állandó feszített tempó esetleges kedvezőtlen hatásának elkerülése érdekében az idei évben a Hansa – Kontakt Kft. pihenéshez, kikapcsolódáshoz szeretne támogatást nyújtani a

 

NYUGODT PERCEK

asme section viii

 elnevezésű akcióval, melynek segítségével Magyarország legszínvonalasabb wellness szállodái egyikében élvezheti a kikapcsolódás örömét. Legyen Ön is aktív részese promóciónknak és éljen át nyugodt és gondtalan napokat Partnerével.

Nem kell mást tennie, mint folyamatos vásárlásaival gyűjteni a pihentető perceket. Promóciónk lényege, hogy gyűjtsön össze 3.000 percet, és váltsa át azt 2 fő részére 2 éjszakára szóló gondtalan kikapcsolódásra a katalógusban szereplő magas színvonalú wellness szálloda egyikében.

A nyugodt percek gyűjtésének időszaka 2012. március 5-től május 25-ig tart.

A nyugodt percek eltöltésére 2012. augusztus 31-ig lesz lehetőségük.

A promócióban 51 gyártó kiemelt termékei vesznek részt. Márciustól kezdődően 3 egymást követő hónapban külön kiadványban adunk tájékoztatást a nyugodt perceket érő termékek köréről. A percek gyűjtése az akciós katalógusban szereplő termékek megvásárlásával történik, a másodpercek illetve percek az adott termék mellett kerülnek feltüntetésre. Havonta frissülő kínálatunk lehetőséget nyújt egy jól átgondolt szortiment frissítésre, amellyel segíteni szeretnénk vállalkozása piaci aktivitását is.

A Nyugodt percek promócióban való részvételre minden Partnerünk jogosult, aki összegyűjtött 3000 percet és nincs lejárt tartozása a Hansa-Kontakt Kft. a Te-Di Trade Kft. vagy közvetlenül boltra szállító partnereink felé. Az akció ideje alatt kizárólag kiskereskedelmi mennyiséget szolgálunk ki. A percek/másodpercek a katalógusban megjelölt és promóció ideje alatt a vevő által átvett termékek után kerülnek elszámolásra. A voucher az ajánlatoknál feltüntetett szolgáltatásokat tartalmazza, az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő.

A 3.000 nyugodt perc gyűjtése a megadott határidőn belül többszörözhető, összevonható.

Kiemelt ajánlatunk, a sárvári Spirit Hotel ***** igénybe vételére 6.000 perc elérésekor van lehetőség 2 fő részére 2 éjszakára.

A promóció ideje alatt a gyártók és a Hansa-Kontakt Kft. egyéb akciói halmozott kedvezményként érvényesülnek abban az esetben, ha a termék a promóciós kiadványban szerepel.

Felmerülő kérdés esetén a területi képviselő kollégák készséggel állnak az Önök rendelkezésére.

Hansa – Kontakt Kft.

ASME B31.3

[ Vissza ]

 
Hansa Kontakt Kft. © - Eddig 165258 látogatónk volt.              Üzletszabályzat       Kapcsolat       Oldaltérkép