Promóció
 

HANSA JÁTÉKOK 2011.10.10-21.

asme code

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2011. október 10. és október 21. között újra megrendezzük a Hansa - Kontakt Játékokat.

A Játékban 14 sportág szerepel, melyhez 14 gyártó ajánlata társul.

Az akcióban részt vevő gyártók:

Coty Hungary Kft., EBB Vin Kft., Hamé Hungária Kft., Procter&Gamble Kft.-Rafinanz Kft., Izsáki Házitészta Kft, L’oreál Magyarország Kft, Unilever Mo Kft.(élelmiszer), Univer Product ZRt, Storck Hungária Kft, Bonbonetti Choco Kft, Naponta Élelmiszeripari Kft, SHP Hungária Kft, Szerencsi Bonbon Kft, Szilasfood Kft, 

 

Az Önök által már jól ismert játékszabályokon nem változtattunk:

Kérjük, figyelje a Hansa-Kontakt Kft. által kiküldött SMS üzeneteket, olvassa a körleveleket, melyekben tájékoztatjuk a másnap megrendezésre kerülő „versenyszámokról”.

A játék ideje alatt a különböző sportágak különböző gyártókat szimbolizálnak. A sportágakat jelentő gyártók termékeire egyetlen napra biztosítunk rendkívüli kedvezményt.

A gyorsabb és egyszerűbb vásárlás érdekében a könnyebbség kedvéért a TAT előrendelési felületén már a kedvezményes árat adjuk meg Önök felé.

Az akció ideje alatt kizárólag kiskereskedelmi mennyiséget szolgálunk ki.

A Hansa-Kontakt Kft. fenntartja a jogot arra, hogy a játék során a kiszolgált mennyiségekben korlátozást vezessen be, adott gyártónál szállítási limitet határozzon meg.

A játékban a Hansa-Kontakt Kft. minden vásárló partnere részt vehet, akinek nincs lejárt kintlévősége.

Egy gyártóra a Játékok alatt egyszer kerül sor.

Az olimpiai ár minden gyártó esetében a TAT előrendelési menüpontjában feltüntetett termékekre vonatkozik.

A Hansa Kontakt Játékok megrendelései kizárólag előrendelésként működnek, az adott napi vásárlásokra és kiszállításokra az olimpiai ár nem érvényes.

Az engedmény kizárólag a Hansa – Kontakt Kft. raktáraiból kiszolgált termékekre vonatkozik!

 

Fontolja meg!:

A Hansa-Kontakt Játékok Önnek a résztvevő gyártók termékeiből a legkedvezőbb beszerzési lehetőséget jelentik, így hosszabb időszak készleteinek biztosítására a legjobb befektetés vállalkozása számára.

Ezáltal a realizálható extra profit, illetve az alkalmazott egyedi akciózások árualapjának megteremtésére kínálunk komplex nagyon széles szortimentre kiterjedő lehetőséget. Az eddig nem ismert termékek bemutatása saját vevőkörben - messze a piaci árak alatt - remek alkalom a változó fogyasztói igények felderítésére, a vevőink szondázására.

AWS D1.1

 

Bízunk abban, hogy a Hansa-Kontakt Játékok ismét elnyerik az Önök tetszését!

 [ Vissza ]

 
Hansa Kontakt Kft. © - Eddig 165258 látogatónk volt.              Üzletszabályzat       Kapcsolat       Oldaltérkép