Promóció
 

„Tavaszi Virágözön!”

 

Kedves Vásárlónk!

 

Vegyen részt pontgyűjtő játékunkban, gyűjtse a pipacsos matricákat!

 

2011. április 01-től 2011. május 31-ig a kijelölt PARTNER üzletekben minden elköltött 1000 Ft után egy darab pipacsos matricát adunk ajándékba.

 

A játékszabályzatot, a nyereményjátékban résztvevő PARTNER üzletek listáját megtalálja a www.hansakontakt.hu honlapon.

 

Vásároljon minél többször 1000 Ft felett és kérje a pipacsos matricákat a pénztáros kollégáktól. A pontgyűjtő játékban való részvétel a játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

 

„Sikeres pontgyűjtést kívánunk!”

 

 

A „Tavaszi Virágözön!”

elnevezésű pontgyűjtő promóció játékszabályzata.

 

 

A PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE

A „Tavaszi Virágözön!” elnevezésű promóciós játék (a továbbiakban: „promóció”) szervezője a Hansa-Kontakt Kft. /6724 Szeged, Huszár u. 1./ (a továbbiakban „Szervező”).  A Promócióban részt vehet minden 18. életévét betöltött magyar állampolgár (a továbbiakban: „Játékos”) az  alábbi korlátozással. A nyereményjátékban nem vehetnek részt a nyereményjáték kivitelezésében, szervezésében és lebonyolításában érintett dolgozók, valamint ezen személyek Ptk.685§ b., pontjában meghatározott közvetlen hozzátartozói. A 4. pontban felsorolt Partner üzletekben dolgozó személyek promócióban való részvételét a Partner üzletet üzemeltető vállalkozás felelős vezetője, tulajdonosa szabályozza.  A promócióban való részvétel a hivatalos Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

 

 

A PROMÓCIÓ IDŐTARTAMA

A promóció pontgyűjtési időszaka 2011. április 1-én kezdődik, és 2011. május 31-ig tart.

A promóció pontbeváltási időszaka 2011. április 1-től 2011. június 15-ig tart.

 

 

A PROMÓCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK

A promóció konkrét termék vásárlásához nem kötött. A promócióban az 1. sz. mellékletben felsorolt Partner üzletekben megvásárolható összes termék részt vesz.

 

 

A PROMÓCIÓBAN RÉSZTVEVŐ ÜZLETEK

A promóció a 2. pontban megjelölt időtartam alatt az 1. sz. mellékletben felsorolt Partner  üzletekben kerül lebonyolításra.

 

RÉSZVÉTELI SZABÁLYOK,  A PROMÓCIÓ MENETE

A promócióban a Játékos az 1. számú mellékletben meghatározott Partner üzletekben, a 2. pontban feltüntetett pontgyűjtési időszakban minden elköltött 1000 Ft után 1 db virágmatricát kap ajándékba, melyet a gyűjtőfüzetbe kell beragasztania.

5 db virágmatrica összegyűjtése után a Játékos megvásárolhatja a tavaszi reggeliző készlet egyik darabját az alábbi kedvezményes áron.

PORCELÁN MÜZLIS TÁL                5 Pont + 399,- Ft.

A müzlis készlet egyes darabjai virágmatrica nélkül nem vásárolhatók meg, a pontok készpénzre nem válthatók.

A pontbeváltás menete: a Játékosnak az öt beragasztott matricát tartalmazó Pontgyűjtő füzetet át kell adnia a pénztáros kollégának, így lehetősége nyílik arra,  minőségi magyar porcelán terméket a feltüntetett kedvezményes áron megvásárolja.

 

INFORMÁCIÓ AZ AKCIÓRÓL

A Nyereményjátékról részletes információk a 4. pontban megjelölt Partner üzletekben található plakátokon és gyűjtőfüzeteken, illetve a www.hansakontakt.hu weboldalon érhetők el.

 

 

 VEGYES RENDELKEZÉSEK

A Szervező a promócióval és annak szabályaival kapcsolatosan levelezést nem folytat. A Szervező postai mulasztásokért, késedelemért és hibákért, valamint a Játékos téves adatszolgáltatásáért felelősséget nem vállal. A Szervező kijelenti, hogy a promóció lebonyolítására véges darabszámú porcelán müzlis tál áll rendelkezésére, erről a promócióban résztvevő Partner Üzletlánc tagokat tájékoztatta, akiknek felelőssége a promócióban résztvevő fogyasztók tájékoztatása.  A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy ezen feltételeket illetve a Játékban résztvevő üzletek körét egyoldalúan módosítsa.

 

 

 

 

Szeged, 2011. április 01.                                                                   Hansa-Kontakt Kft.

                                                                                                                      Szervező


Csatolt fájlok:

Boltlista2.xls


[ Vissza ]

 
Hansa Kontakt Kft. © - Eddig 165258 látogatónk volt.              Üzletszabályzat       Kapcsolat       Oldaltérkép