Promóció
 

HISZ Promóció III. 2010.02.22-26.

 

VIRTUÁLIS ÁRUBEMUTATÓ

 

Hagyományainkhoz híven ismét házhoz szállítjuk árubemutatónkat, ezáltal időt és költséget takarítunk meg mindannyiunk számára. Ezzel szeretnénk elősegíteni a húsvéti ünnepekre való felkészülését.

 

A virtuális árubemutatónkon 5 napon keresztül összesen 38 gyártó ajánlatából lesz lehetősége választani. 7 boltra szállító és 33 fűszért árut szállító partnerünk vesz részt az akcióban.

Minden gyártói csomagra csak az adott napon tudnak megrendelését leadni.

A korábbi gyakorlatnak megfelelően Önöknek az akciós napot megelőző este e-mailen megküldjük a CBA áras megrendelőlapokat.

Megrendeléseiket leadhatják majd a képviselőn keresztül vagy pedig e-mailen az uzletlanc@hansakontakt.hu e-mail címre.

 

A virtuális árubemutatóval veszi kezdetét a 2010. évi HISZ promóció is. A korábbi évek gyakorlatnak megfelelően a megrendelt csomagokra vonatkozó kedvezményeket HISZ pontok formájában biztosítjuk.

 

Reméljük, hogy ezt az árubemutatónkat is örömmel fogadják, s élnek az ajánlataink által nyújtott lehetőségekkel.

 

HISZ PONTOK GYŰJTÉSE ÉS FEHASZNÁLÁSA

 

A Hansa – Kontakt Kft. idén is folytatja az Önök számára már ismert pontgyűjtő programját, a HISZ Promóciót. Szeretnénk kérni Önöket, hogy kövessék kiemelt figyelemmel!

 

Jelentős számú HISZ pont gyűjtésére adunk lehetőséget a 2010. február 22-től 26-ig tartó virtuális árubemutatónkon, valamint az azt követő három hónapban.  A program lényege nem változott.

 

Az előző években a HISZ pontokat boltfejlesztésre és számítástechnikai eszközök beszerzésére használhatták fel.

Az idei évben a legfontosabb kérdés minden kiskereskedő számára a vásárlóerő megtartása, a vásárlói hűség megerősítése. Vállalkozásonként külön-külön már számos módszerrel próbálkoztak, de vannak olyan technikák, amelyek csak együttes összefogással, komoly szervezési és marketingmunkával lehet megvalósítani.

Ennek megfelelően az idei évben először az Önök vásárlói számára, Önökkel szorosan együttműködve fogyasztói promóció szervezését tervezzük. A vásárlói promóció részleteiről később adunk tájékoztatást.

 

Joggal merül fel a kérdés, hogy mi a kapcsolat a Hisz promóció és a vásárlói promóció között?

 

A HISZ pontokat minden évben fejlesztésre használták fel, és ettől idén sem szeretnénk eltérni.  Mivel idén a legfontosabb feladat a vevőkapcsolatok fejlesztése, ezért a HISZ pontok felhasználása is ennek szellemében történik.

Annak érdekében, hogy minél kisebb terhet jelentsen a fogyasztói promóció a CBA üzletek számára, úgy gondoltuk, hogy a megvalósításhoz a HISZ promóció megfelelő finanszírozási alapot tud biztosítani.

A fogyasztói promóció sikere mindannyiunk közös érdeke,  ezért kérjük, hogy minden CBA üzlet kiemelt figyelmet fordítson a HISZ pontot érő termékek vásárlására mind az árubemutató, mind pedig az azt követő időszak alatt.

 [ Vissza ]

 
Hansa Kontakt Kft. © - Eddig 165258 látogatónk volt.              Üzletszabályzat       Kapcsolat       Oldaltérkép