Promóció
 

HANSA-KONTAKT JÁTÉKOK 2009.10.05-19.:

 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2009. október 5-től október 19-ig megrendezésre kerül a Hansa-Kontakt Játékok.

 

Az akcióban részt vevő gyártók:

Coty Hungary Kft., Bulls Blood ZRt. (Egervin), Hamé Hungária Kft., Procter&Gamble Kft., Izsáki Házitészta Kft, L’oreál Magyarország Kft, Product Bridge Kft, Szilasfood Kft, Unilever Mo Kft.(élelmiszer), Unilever Mo. Kft. (vegyi), Hungaro Impex Kft, Univer Product ZRt, 

 

Játékszabályok:

A játékok ideje alatt, 11 munkanapon keresztül, naponta más-más, a kiadványban szereplő gyártó termékeiből szeretnénk Önöknek 25% kedvezményt biztosítani.

Arról, hogy adott napon melyik sportág vesz részt a versenyben, vagyis hogy mely gyártó termékeit vásárolhatja meg 25 % kedvezménnyel, előző napon SMS-ben és körlevélben tájékoztatjuk Önöket.

 

Egy gyártóra a Játékok alatt egyszer kerül sor. Az olimpiai ár az minden gyártó esetében az EP előrendelési menüpontjában feltüntetett termékeire vonatkozik.

 

Az olimpia kizárólag előrendelésként működik, adott napi bemutatótermi vásárlásokra és kiszállításokra az olimpiai ár nem érvényes.

 

Az akció ideje alatt kizárólag kiskereskedelmi mennyiséget szolgálunk ki.

A Hansa-Kontakt Kft. fenntartja a jogot arra, hogy a játék során a kiszolgált mennyiségekben korlátozást vezessen be, adott gyártónál szállítási limitet határozzon meg. A játékban a Hansa-Kontakt Kft. minden vásárló partnere részt vehet, akinek nincs lejárt kintlévősége.

Az engedmény kizárólag a Hansa – Kontakt Kft. raktáraiból kiszolgált termékekre vonatkozik!

 

Bízunk abban, hogy a Hansa-Kontakt Játékok ismét elnyerik az Önök tetszését![ Vissza ]

 
Hansa Kontakt Kft. © - Eddig 165258 látogatónk volt.              Üzletszabályzat       Kapcsolat       Oldaltérkép