Promóció
 

HANSA nagy utazás 4. 2009.06.08-07.31.

 

Kedves Kollégák!

 

A Hansa- Kontakt Kft. immáron 4. alkalommal hirdeti meg a Hansa Nagy Utazás elnevezésű promócióját, és kínálja ez által Önöknek a tökéletes kikapcsolódás lehetőségét! Az idei év szlogenje:

Családi álomnyaralás meglepetésekkel

Legyen aktív résztvevője a 4. Hansa Nagy Utazás promóciónak, és élje át a gondtalan és pihentető családi álomnyaralás élményeit.

A promóció időtartama 2009. június 8. hétfőtől július 31. péntekig tart.

A Hansa Nagy Utazás promóció idén is közel azonos az előző évek gyakorlatával, maga az utazás is a megszokott magas színvonalon biztosítja az egész éves fáradalmak kipihenését. A promócióban a Hansa – Kontakt Kft. minden kiskereskedelmi partnere kizárólag írásban leadott nevezés alapján vehet részt. Nevezési határidő: 2009. június 15. hétfő

Csökkentettük a vásárlási limitet! A leadott nevezések alapján minden Partnerünk beszállókártyát kap, aki a katalógusban szereplő gyártók áruválasztékából meghatározott értékben vásárol a promóció végéig úgy, hogy gyártónként is teljesíti a nevesített nettó vásárlási értékeket, azaz a gyártónkénti limitet. Egy beszállókártya egy fő részére biztosít nyaralási lehetőséget a 4. Hansa Nagy Utazás keretein belül all inclusive ellátással. A beszállókártya többszörözhető. A beszállókártya csak a meghirdetetett utazásra használható fel, pénzre, árura nem váltható át.

A promócióban 52 kiemelt beszállítónk vesz részt.

Utazásra minden Partnerünk jogosult, ha nevezett, rendelkezik beszállókártyával, nincs lejárt tartozása a Hansa-Kontakt Kft. és a Te-Di Trade Kft. valamint a közvetlen boltra szállító partnerek felé. A promóció ideje alatt a résztvevő gyártók és a Hansa-Kontakt Kft. egyéb akciói halmozott kedvezményként érvényesülnek.

Felmerülő kérdés esetén keresse területi képviselőinket, illetve készséggel állunk rendelkezésükre a 30 / 279 04 92 információs telefonszámon.

4. Hansa Nagy Utazás célállomása:

TUNÉZIA - HAMMAMET - Club Hotel Riu Marco Polo

Időpont: 2009. szeptember 9-től 16-ig.

JÓ UTAZÁST ÉS FELEJTHETETLEN ÉLMÉNYEKET KÍVÁNUNK LEENDŐ ÉS VISSZATÉRŐ VENDÉGEINKNEK!

 [ Vissza ]

 
Hansa Kontakt Kft. © - Eddig 165258 látogatónk volt.              Üzletszabályzat       Kapcsolat       Oldaltérkép