Cégbemutató
 

Hansa-Kontakt Kft. fejlődésének, eredményeinek bemutatása

 

    

       Hansa-Kontakt Kft. néven 1995-ben alakultunk meg, magyar tulajdonosokkal és menedzsmenttel. A fő tevékenységi körünk az  élelmiszer-, vegyi áru-, dohány- és ital termékek disztribúciója.
Az ellátási területünk több, mint öt megyét ölel fel: Csongrád megye, Bács-Kiskun megye, Békés megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Pest megye délkeleti része illetve Baranya megye. 8 telephelyet működtetünk Szegeden, Makón, Csongrádon, Kecskeméten, Szolnokon, Kalocsán, Baján és Pécsen. A piaci elvárásoknak megfelelve mára már összesen 37.000 m2 raktár területen több, mint 10 ezer termék szerepel kínálatunkban. Mára közel 5.000 partnert, ezen belül több mint 600 szervezett kis- és középvállalkozást kiszolgáló logisztikai céggé fejlődtünk.

       A partnerekkel való kapcsolattartást 33 területi képviselő segíti, akik rendszeres időközönként felkeresik az üzleteket, felveszik a rendeléseket, tájékoztatást adnak és segítséget nyújtanak.
Az üzletkötői látogatások között személyesen, telefonon vagy e-mailben érhetik el C+C áruházainkat, a vevőszolgálatokat és tele-sales munkatársainkat.

       A nagykereskedelmi tevékenységünket kibővítettük a vendéglátó egységek kiszolgálásával.
Felismerve azt, hogy a hazai üzletek számára a szervezett, hálózatot alkotó kereskedelmi forma előnyt jelent a versenytársakkal szemben, csatlakozási lehetőséget kínálunk a CBA és a Partner Üzletlánchoz. Havonta jelentkezik a több száz terméket tartalmazó nagykereskedelmi akciós újságunk, rendszeresen szervezünk nyereményakciókat, forgalomösztönző vásárlói ankétokat is. A kereskedők kiszolgálását szervezett túrajáratokkal biztosítjuk, mintegy 63 teherautó szállít ki árut napi rendszerességgel. Stratégiai partnerünk a tej és frissáru vonatkozásában a TE-DI Trade Kft.

       Ezáltal hosszútávon biztosítjuk a vállalkozásoknak - és rajtuk keresztül több ezer foglalkoztatottnak - a biztos működési hátteret, fejlődési lehetőséget és stabilitást a mindennapi piaci versenyben.

       Az alakulást követő 10 éven belül Dél-Magyarország egyik legnagyobb logisztikai cégévé fejlődtünk, árbevétel tekintetében az irányadó tagvállalatok közé tartozunk. Ezt a pozíciót az elmúlt években nem csak megtartottuk, hanem jelentősen erősítettük is.

       Hosszútávú céljaink elérése érdekében kialakítottunk egy olyan logisztikai központot, amely az uniós elvárásoknak maximálisan megfelel és a város kereskedelmi fejlődését is nagyban elősegíti. 
 

Hansa-Kontakt Kft.

Székhely: 6728 Szeged, Back Bernát u. 6.

Adószám: 11099286-2-06

Cégjegyzékszám: 06-09-014650

Céget nyilvántartó bíróság: Szegedi Törvényszék Cégbírósága

 
Hansa Kontakt Kft. © - Eddig 169454 látogatónk volt.              Üzletszabályzat       Kapcsolat       Oldaltérkép